PARE MANEL 2018

GUANYA'T EL CEL AMB EL PARE MANEL 2018

GUANYA'T EL CEL AMB EL PARE MANEL 2018

Aquest any, en farà 20 que, el Pepe, amb motiu del que comptem com a tercer festival (i que encara no duia el nom actual) va convidar a sumar-se-li a ell i el Flavià, al gran Gila. El seu respecte per aquell geni de l’humor era tant que va creure que necessitava d’un presentador i em demanar de fer aquella tasca i…fins avui.

He de dir-vos que, durant aquests anys he fet coneixenses, amistats inclús, que han enriquit ma vida i gratificat amb escreix l’esforç que suposa muntar aquest tinglado.

El frec amb gent com el Manel, Pepe, Flavià, la Maria,Tricicle, Serrat i tanta gent implicada d’una o altra manera, m’han fet millor persona, crec, i potser millor artista i tot…

Però us he de confessar una cosa: Tot i ser una tasca gratificadora, plena de sentit, a mí no m’agrada. No m’agrada pel que implica, pel que delata. Jo preferiría que no existís aquest ni cap altre festival com aquest.

A mí no m’agrada que es necessitin Pares Manels, ni Casaldàligues, ni Sor Genoveves, ni Padres Juan.

I tots els que som aquí, els de dalt l’escenari i els de baix, som exponents i símptomes de injusticia.

No sé si ens guanyarem el Cel avui, però potser hem fet un passet en un viatge cap a la llum, un viatge que presumim, em temo, mooolt llarg.

PEP MOLINA

Este web utiliza "cookies" propias y de terceros para ofrecerle un mejor servicio, al navegar el usuario acepta su uso Más información
ACCEPTAR